Till salu Åre – Björnen

Bli ägare till en exklusive stor fjäll lodge för en 1/10-del av priset!

SÅLD

Beskrivning

1/10 delägarskap erbjuds i exklusivt arkitektritad fjällhus på ca 150 kvm i öppen planlösning med tre sovrum samt loft. Huset håller mycket hög standard och är fullt utrustat för tolv personer. Vackert beläget i fjällnatur i Åre-Björnen. Från huset tar man sig enkelt till och från Åres liftsystem. I Björnen finns flera mycket fina spår för längdskidåkning. Naturen i Åre erbjuder fantastiska möjligheter till aktiviteter och utflykter året runt.

Totalt består fastigheten av tio andelar och varje andelsägare disponerar fem veckor per år och andel. Tilldelning av veckor sker på årsmöte som hålls en gång varje år. Om du någon gång inte har möjlighet att utnyttja en av de tilldelade veckorna kan du hyra ut huset under denna period. Föreningens stadgar ligger till grund för husets skötsel och reglerar även andelsägarnas rättigheter och skyldigheter.

Tillträde sker omgående.

Huset säljs fullt möblerat.

Fastigheten: Åre-Svedje 1:378 i Åre.

Byggnadstyp: Fritidshus, 3-plan.

Byggår: 2010.

Planlösning

Välkommen till ett mycket prisvärt fritidsboende. Entré med golv i schiffersten. Kök som går i rostfritt och trä innehållande, diskmaskin, fläkt, spis, kyl/frys, diskho, golv i mörkbetsad ek. Vardagsrummet har öppen spis med schifferbeklädd murstock som går hela vägen upp till taknock, mörkbetsade trägolv och stora fönster med dörr till altanen på södersidan. Duschrum med kakel, klinkers, handfat, wc och dusch samt bastu i cederträ med egen utgång. Plan två har en invändig balkong med mysig sittgrupp och en fantastisk utsikt. Tre sovrum finns på plan två samt ett badrum med kakel, wc, dusch och tvättmaskin. På plan tre finns ett härligt stort loft med en dubbelsäng, bäddsoffa och egen tv. Huset ger en fantastik känsla med ca 10 m i takhöjd och är en upplevelse i sig att vistas i.

Byggnadssätt

Grund: isolerad platta på mark. Stomme: trä. Fasad: trä. Takbeklädnad: betong. Hängrännor av plåt. Fönster: 2-glasfönster. Ventilation: mekanisk frånluft. Vatten: kommunalt vatten. Avlopp: kommunalt avlopp. Uppvärmning: vattenburen golvvärme på plan ett och plan två.

Ekonomi

  • Till salu: 2 andelar.
  • Insats: 445 000 kr per andel.
  • Driftkostnad: ca 375 kr/månad per andel.
  • Lagfart ges på köpt andel.

OBS! Fastigheten är helt obelånad vilket innebär att andelsägare inte betalar några som helst räntor utan enbart sin del av driftskostnaderna.

Övrigt

TV-anslutning.
TV-antenn.

Tomt

Tomtarea 480 m² (friköpt).

Uteplats

Anlagd altan på ca 10 kvm

Övriga byggnader

Förråd ca 6 kvm

 

Andelshus_gotland_logo_cmyk_03